Puistokonsertit tuovat tanssin takaisin Laikunlavalle ja bändi-illat Hervantaan

Neljä nuorta miestä poseeraa baseball-takit päällä.

Puistokonsertit tuovat jälleen virkistävän kattauksen musiikkia Tampereen kesään, kun konsertit alkavat kesäkuun alussa. Tänä vuonna konsertit palaavat Hervantaan ja Laikunlavan torstai-illoissa nautitaan taas tanssiesityksistä. Tulevan kesän esiintyjät muodostavat erittäin monipuolisen kirjon, ja monet eri genret pääsevätkin konserteissa edustetuksi. Puistokonserteissa esitetään musiikkia niin popista folkiin kuin electrosta metalliin.

Puistokonserteissa on luvassa elämyksellistä ohjelmaa moneen makuun, kun kulttuurin ystävät pääsevät taas nauttimaan uusien bändien, artistien ja esiintyjäryhmien esityksistä ympäri kaupunkia.

Hervannan Muusan aukiolle palaavissa bändi-illoissa kuullaan erityisesti nuorten soittajien bändimusiikkia. Muusan aukion Puistokonserteissa saadaan fiilistellä esimerkiksi kevyempää rockia ja voimapop-jytää, mutta myös kovaotteisempaa metallimusiikkia on tarjolla. Puistokonsertit soivat Muusan aukiolla kesäkuussa jokaisena torstai-iltana klo 18–20. Hervannan Puistokonsertit järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

Tanssiesitykset taas palaavat Laikunlavan torstai-iltoihin. Mukana on laaja kirjo erilaisia tanssiesityksiä näyttävistä renessanssin ja varhaisbarokin kuviotansseista aina poikkitaiteelliseen tankotanssin ja sellon harmoniseen yhteiskoreografiaan. Tanssiesitysten jälkeen tanssi-illat jatkuvat klo 19 alkaen kaikille avoimilla kesäsalsoilla, jotka järjestää Azúcar – Tampereen salsa ry.

Kaikki Puistokonsertit ovat maksuttomia ulkoilmakonsertteja, ja niitä järjestetään Muusan aukion ja Laikunlavan lisäksi useissa paikoissa ympäri Tamperetta, kuten esimerkiksi Haiharan taidekeskuksella ja siirtolapuutarhoissa. Puistokonsertit tuottaa Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö.

Lisätietoja

Aliisa Piirla

Koordinaattori

Puhelin:

050 523 2134

Kuvat: Jonne Renvall