Iron Country Sisters

25.4.2024
18.00 - 02.00
G Livelab Tampere, Kirjastonpuisto, 33100 Tampere

Iron Country Sisters on helsinkiläinen siskotrio, jonka englanninkielisessä musiikissa kaikuu perinteisen ja modernin americanan vaikutus. Bändin omaleimainen ja lämmin soundi nojaa sielukkaisiin kolmiäänisiin lauluharmonioihin sekä vahvaan tulkintaan, jotka ovat hioutuneet lapsesta asti yhdessä laulamisen tuloksena.

Iron Country Sisters on helsinkiläinen siskotrio, jonka englanninkielisessä musiikissa kaikuu perinteisen ja modernin americanan vaikutus. Bändin omaleimainen ja lämmin soundi nojaa sielukkaisiin kolmiäänisiin lauluharmonioihin sekä vahvaan tulkintaan, jotka ovat hioutuneet lapsesta asti yhdessä laulamisen tuloksena. Siskosten persoonalliset lauluäänet soivat yhdessä upeasti jokaisen toimiessa vuorollaan myös solistina.

Bändin esikoisalbumi The Blue Hidden In sai loistavia arvioita musiikkimediassa. Rolling Stone -lehden toimittajana tunnettu David Fricke hehkutti bändiä Radio Helsingissä näin:
”If they came from Nashville or Alabama or Kentucky, this would be an immediate Americana sensation in the States. This is something that critics and indie fans would be all over.”

Iron Country Sisters on uransa aikana kiertänyt Suomen merkittävimmillä klubeilla ja festareilla kuten Provinssissa, Tavastialla, Tampereen Klubilla, Rytmikorjaamolla, Lutakossa, Huvila-teltassa ja Möysän Essolla. Yhtye on myös esiintynyt Ruotsissa ja lämmitellyt mm. The Posiesia, Daniel Romanoa, Yolaa, Doug Seegersiä ja Steve ’n’ Seagullsia.

Julia Rautamaa – laulu, kitara, huuliharppu
Silja Rautamaa – laulu, viulu
Paula Rautamaa – laulu, kitara

Simo Kärki – basso
Otto Alahuhtala – rummut ja perkussiot
Eero Nurmela – sähkökitara

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus https://www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Ovet klo 18:00

Showtime klo 19:00
Päivät
25.4.2024
Aika
18.00 - 02.00
Sijainti
G Livelab Tampere, Kirjastonpuisto, 33100 Tampere
Hinta
28.5-28.5€
Linkit