Puistokonsertit: J Mikael, mariAtom

18.7.2024
18.00 - 20.00
Hiedanranta, Tehdaskartanonkatu 36, 33400 Tampere
Puistokonsertit: J Mikael, mariAtom

Illan ohjelma:

Klo 18.00 J Mikael
Laulaja-lauluntekijä Tampereen Tahmelasta Pyhäjärven rannalta. Lauluja sielun syvyyksistä. Sanat ja tunnelma edellä, vaikka melodiat ja rytmi ovat saumaton osa usein korutonta ja konstailematonta kokonaisuutta. ”Aitoa, syvää ja rakkaudellista - paikoin meditatiivisesti syventyen tai korkealle kohoten. Mukana kannanottoja nykyajan elämänmenoon hetkin kepeämmin ja kohdin reippaammalla otteella”

Klo 19.00 mariAtom
mariAtom on omintakeinen bändi, jonka musiikki on saanut vaikutteita mm. folkista, progesta ja kansanmusiikista. Vahvat melodiat ja tulkinnat kuljettavat kuulijansa monipuolisten tarinoiden äärelle. Maria Camara - laulu, Tom Härkönen - oktaavimandoliini & kitarasyntetisaattori, Mika Jaatinen - kitara Teemu, Hanski - basso, Riina Ingalsuo - congat & huilu.

Hiedanrannan historiallisessa miljöössä musisoidaan kesällä torstai-iltaisin klo 18 alkaen. Keikat järjestetään Lielahden kartanon ympäröimässä kartanopuistossa nurmialueella. Paikalla ei ole yleisölle penkkejä. Alue sopii mainiosti piknik-henkiseen ajanviettoon. Jos konsertin tai sen valmisteluiden aikana on sadekuurojen riski, niin konsertti siirretään sisätiloihin Lielahden kartanon ala-aulaan.

Puistokonsertit tuovat jälleen virkistävän kattauksen musiikkia Tampereen kesään. Kaikki Puistokonsertit ovat maksuttomia ulkoilmakonsertteja, ja niitä järjestetään ympäri kaupunkia. Katso koko ohjelma verkkosivuilta.
Päivät
18.7.2024
Aika
18.00 - 20.00
Sijainti
Hiedanranta, Tehdaskartanonkatu 36, 33400 Tampere
Hinta
Maksuton