Puistokonsertit: Saltatores Tavastenses

18.7.2024
18.30 - 22.00
Laikunlava, Puutarhakatu 1, 33210 Tampere

Olemme Hämeen keskiaikaseura ry:n tanssiryhmä. Esitämme näyttäviä renessanssin ja varhaisbarokin kuviotansseja Italian ja Englannin aatelishoveista, vuosissa suunnilleen aikaväliltä 1450-1650.

Olemme Hämeen keskiaikaseura ry:n tanssiryhmä. Esitämme näyttäviä renessanssin ja varhaisbarokin kuviotansseja Italian ja Englannin aatelishoveista, vuosissa suunnilleen aikaväliltä 1450-1650. Koreografiamme perustuvat säilyneiden alkuperäislähteiden tutkimukseen ja niiden tulkintaan useiden vuosien historiallisen tanssikokemuksen kautta. Myös esiintymisasumme ovat aina ajanmukaisten mallien mukaan tehtyjä, joskaan eivät välttämättä sidoksissa kulloinkin esittämiemme tanssien alkuperämaan tai ajankohdan muotiin. Historiallisesta tarkkuudestamme huolimatta tavoitteemme on kuitenkin ennen kaikkea pitää hauskaa tanssimalla, ja välittää tämä toisaalta aatelisen arvokas, toisaalta iloisen hyväntuulinen tunnelma yleisöllekin. Olemme osa Hämeen keskiaikaseuraa, jonka parissa harrastetaan keskiajan ja renessanssin historiaa tanssimisen lisäksi myös lukuisilla muilla eri tavoilla.

Tanssiesityksen jälkeen järjestetään klo 19 alkaen kaikille avoimet kesäsalsat, jotka järjestää Azúcar - Tampereen salsa ry.

Puistokonsertit tuovat jälleen virkistävän kattauksen musiikkia Tampereen kesään. Kaikki Puistokonsertit ovat maksuttomia ulkoilmakonsertteja, ja niitä järjestetään ympäri kaupunkia. Katso koko ohjelma verkkosivuilta.
Päivät
18.7.2024
Aika
18.30 - 22.00
Sijainti
Laikunlava, Puutarhakatu 1, 33210 Tampere
Hinta
Maksuton