Puistokonsertit: Rovaniemen pappa

4.6.2024
18.00 - 19.00
Laikunlava, Puutarhakatu 1, 33210 Tampere

Rovaniemen pappa on vuonna 2020 perustettu tamperelainen viisihenkinen rock-orkesteri, jonka musiikkia on luonnehdittu niin uusnaivistiseksi pseudojatsiksi kuin kokeelliseksi uuden aallon rockikskini. Rovaniemen papan musiikissa yhdistyvät monipuoliset vaikutteet suomalaisesta iskelmärockista uuden aallon punkkiin ja progesta jatsiin asti.

Rovaniemen pappa on vuonna 2020 perustettu tamperelainen viisihenkinen rock-orkesteri, jonka musiikkia on luonnehdittu niin uusnaivistiseksi pseudojatsiksi kuin kokeelliseksi uuden aallon rockikskini. Rovaniemen papan musiikissa yhdistyvät monipuoliset vaikutteet suomalaisesta iskelmärockista uuden aallon punkkiin ja progesta jatsiin asti. Papan omaperäisillä lyriikoilla höystetty musiikki tuo toisinaan mieleen Pekka Strengin, Kauko Röyhkän tai Tuomari Nurmion, toisinaan taas Hassisen Koneen, Plutonium 74:n tai Absoluuttisen Nollapisteen.

Puistokonsertit tuovat jälleen virkistävän kattauksen musiikkia Tampereen kesään. Kaikki Puistokonsertit ovat maksuttomia ulkoilmakonsertteja, ja niitä järjestetään ympäri kaupunkia. Katso koko ohjelma verkkosivuilta.
Päivät
4.6.2024
Aika
18.00 - 19.00
Sijainti
Laikunlava, Puutarhakatu 1, 33210 Tampere
Hinta
Maksuton