ISÄ, POIKA JA PYHÄ ÄITI

25.4.2024
19.00 - 20.45
Tukkateatteri ry, Laukontori 12, 33200 Tampere

ISÄ, POIKA JA PYHÄ ÄITI on satiirin sävyttämä yhteiskuntakriittinen sukellus yhden naisen ja hänen uusioperheensä elämään. Heli yrittää selviytyä arjesta syrjäytymisvaarassa olevan peliaddiktin poikansa, alkoholisoituneen isänsä sekä turhautuneen äitinsä puristusotteessa.

ISÄ, POIKA JA PYHÄ ÄITI on satiirin sävyttämä yhteiskuntakriittinen sukellus yhden naisen ja hänen uusioperheensä elämään. Heli yrittää selviytyä arjesta syrjäytymisvaarassa olevan peliaddiktin poikansa, alkoholisoituneen isänsä sekä turhautuneen äitinsä puristusotteessa. Vaikka oma työttömyys aiheuttaa huolta ja avopuoliso ja siskokin kehottavat naista keskittymään omaan elämäänsä, ei Heli kykene irrottautumaan perheen uhrautujan roolista.

Perheen tarinaa kuljettavat eteenpäin Markku-isän viinanhuuruiset harhat ja Helin väsyneiden aivojen tuottamat unet, joissa seikkailevat mm. parempaa elämää tuputtavat Ostos TV-juontajat, Ruhtinatar Elena seurueineen ja jopa itse Jeesus. Räjähtämäisillään oleva painekattila jatkaa kiehumistaan, kunnes tarinan on tultava päätökseen --tavalla tai toisella.

Tapahtuuko ihme ja kääntyykö kaikki parhain päin?

Kantaesitys

Esityksen kesto n. 1h 45min (sisältää väliajan).

Käsikirjoitus: Eeva Lahtinen

Ohjaus ja dramatisointi: Mia-Annette Latvus

Vuoden harrastajateatteriksi 2022 valittu Tukkateatteri viettää parhaillaan 25-vuotisjuhlaansa --hanki lippusi ja tule mukaan juhlimaan!
Päivät
Sijainti
Tukkateatteri ry, Laukontori 12, 33200 Tampere
Hinta
10-20€