Vauvan ja vanhemman lempeä äänimatka

15.2.2024 - 22.2.2024
10.30 - 11.30
Kaskitie 19, 33540 Tampere

Vauvan ja vanhemman lempeä äänimatka on tarkoitettu 3-10kk:n ikäisille vauvoille oman vanhemman kanssa. Voitte pysähtyä yhdessä kuulostelemaan ja ihmettelemään tiibetiläisten äänimaljojen, heleiden zaphyr-kellojen ja muiden soitinten kaunista äänimaailmaa.

Vauvan ja vanhemman lempeä äänimatka on tarkoitettu 3-10kk:n ikäisille vauvoille oman vanhemman kanssa. Voitte pysähtyä yhdessä kuulostelemaan ja ihmettelemään tiibetiläisten äänimaljojen, heleiden zaphyr-kellojen ja muiden soitinten kaunista äänimaailmaa. Yhdessä jaetut hetket vahvistavat suhdettanne ja tarjoavat herätteleviä aistikokemuksia.
Helpointa osallistuminen on vauvan kanssa, joka ei ole vielä aktiivinen liikkuja tai jonka tiedät viihtyvän muuten sylissäsi tai lähelläsi. Myös pienet tutkimusmatkailijat ovat tervetulleita. Tällöin on hyvä varautua siihen, että myös oma äänimatkasi on todennäköisesti hieman aktiivisempi.
Tunti alkaa rauhallisella asettumisella omille rentoutumispaikoille. Tilasta löytyvät alustat ja viltit rentoutumista varten. Halutessasi voit tuoda myös oman viltin tai alustan. Äänimatkan jälkeen tilassa on hetki aikaa vapaalle keskustelulle ja tutustumiselle.
Ohjaajana toimii Katri Hynninen. Katri on työskennellyt pitkään vauvaperheiden parissa psykologina. Lisäksi hän toimii kouluttautuneena äänimaljaohjaajana ja joogaopettajana.
Päivät
Sijainti
Kaskitie 19, 33540 Tampere
Hinta
20-18€