Eerika Rantasen tähänastinen elämä

Tampereen Teatteri, FRENCKELL-NÄYTTÄMÖ, Frenckellin aukio 2, 33100 TAMPERE
Eerika Rantasen tähänastinen elämä

Neljäkymmentäviisivuotias Eerika katsoo elettyä taaksepäin, nuorta itseään kokeneempana ja viisaampana. Miten tästä kaikesta selvittiin ja päädyttiin jotakuinkin tolkkupäisenä tähän?

Eerika Rantasen tähänastinen elämä on vakuuttava taidonnäyte kolmen upean näyttelijän ja yhden taitavan muusikon saumattomasta yhteispelistä; esityksen nimiroolissa nähdään Ria Kataja, kertojina ja muissa rooleissa Kaisa Hela ja Eeva Soivio, muusikkona Mila Laine, joka on myös säveltänyt esityksen musiikin. Esityksen ohjaa Juha Jokela.

Lämmin, huumorin sävyttämä tarina pohjautuu väljästi näyttelijöiden omiin kokemuksiin. Vaikka teos ei kerro suoraan kenenkään elämästä, siitä välittyy väkevänä alkuperäisen kokemuksen tunnustuksellisuus ja omakohtaisuus.

Ylen 14-osainen, samanniminen kuunnelmasarja ilmestyi vuonna 2022 ja on kuunneltavissa Yle Areenassa. Eerikan tarina nähdään nyt ensimmäistä kertaa teatterin näyttämöllä. Esitys on Jyväskylän Kaupunginteatterin, Tampereen Teatterin ja Kansallisteatterin yhteistuotanto

Ensi-ilta Tampereen Teatterin Frenckell-näyttämöllä 17.4.2024

Joustolippu oikeuttaa vaihtamaan samanhintaiseen tai erotuksen maksamalla kalliimpaan lippuun samaan tai toiseen teatteriesitykseen vielä viikkoa ennen esitystä.
Joustolippu on saatavilla perus-, eläkeläis-, opiskelija- ja lastenlippuihin.
Sijainti
Tampereen Teatteri, FRENCKELL-NÄYTTÄMÖ, Frenckellin aukio 2, 33100 TAMPERE
Linkit